Estem pensant i recollint enunciats d'activitats, ens hi ajudes?

ThinkingAra que ja fa un cert temps que ens belluguem amb l'Scratch i tenim la sensació que hi ha moltes activitats però que no deixen de ser variacions de les mateixes històries. Ens trobem també en la necessitat de trobar propostes interessants d'activitats en les que quedi clar què es pretén, no què és el que s'ha aconseguit fer (que també és útil i important).
Creiem interessant aportar-hi el nostre granet de sorra i per això hem  decidit començar una llista de possibles activitats per fer amb l'Scratch.
En una primera fase ens interessa molt més plantejar idees que no pas com resoldre-les i implementar-les amb Scratch. La resolució que també és important, l'anirem plantejant a posteriori.
Per això ens hem proposat d'anar creant el que hem denominat ENUNCIATS. Hem creat una etiqueta específica del bloc per a penjar hi aquestes propostes d'activitats.
No cal dir que estan a la teva disposició. Únicament demanar-te que, si els fas servir, ens diguis què t'han semblat i quines millores o canvis hi proposes.
Si ens vols fer arribar propostes d'enunciat, pots fer-ho per mitjà dels comentaris d'aquesta entrada.
Que en frueixis!

0 comentaris:

Entrades populars

Arxiu